پرسشنامه سنجش میزان اشباعیت بازار
🔑تحقیق جهانی شدن، قواعد مالیاتی و حاکمیت ملی🔑تحقیق توسعه پایدار🔑تحقیق پولشویی🔑تحقیق بررسی ویژگی های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دانش آموزان دخترانه کرج با سابقه شکست تحصیلی🔑تحقیق بررسي تاريخچه، نحوه شكل گيري و تحولات بانك مركزي جمهوري اسلامي ايران🔑تحقیق تناقض سياست هاي صادراتي🔑تحقیق بررسي برنامه پنج ساله اول ماليات در ايران (1372-1368) و مقايسه آن با ماليات در قبل و بعد انقل🔑تحقیق تأثير سياست صحيح قيمت گذاري بر کالا در تولید🔑تحقیق تأثير بازاريابي بر جذب جهانگردان بيشتر از كشورهاي جنوب خليج فارس به ايران🔑نمونه سوالات حقوق جزای عمومی 1 پیام نور با پاسخ تشریحی🔑جزوه آمار و احتمال🔑مجموعه تست ادبیات فارسی🔑جزوه ایمنی شناسی رشته زیست شناسی (قسمت دوم)🔑تحقیق هزینه یابی بر مبنای فعالیت (ABC)🔑تحقیق نگاهی به مبانی نظری صورت های مالی تلفیقی🔑تحقیق نقش حسابداران در توسعة بازار سرماية كشور🔑تحقیق نرخ ارز و اثر تغییرات آن بر صادرات غیرنفتی در اقتصاد ایران🔑جزوه میکروبیولوژی🔑تحقیق علل و زمینه های ناکارآمدی نظام مالیاتی ایران🔑تحقیق ورشکستگى (مرگ اقتصادى)🔑پاورپوینت هستهزایی و باریون زایی🔑پاورپوینت مدلسازي برج حباب🔑جزوه جامعه شناسی روستایی (منابع طبیعی: آبخیز داري)🔑مجموعه تست جامعه شناسی همراه با پاسخنامه🔑پاورپوینت فصل سوم حسابداری صنعتی1 با موضوع سربار پیش بینی شده، جذب شده و واقعی
در این پست قصد معرفی فایل پرسشنامه سنجش میزان اشباعیت بازار را داریم با ما همراه باشید.
از مهمترین مراحل انجام یک تحقیق تهیه ابزار سنجش میباشد. شاخصهای مورد سنجش در این تحقیق، پیش از آنکه در قالب پرسشنامه به نظرسنجی گذاشته شود، در معرض قضاوت اساتید راهنما و مشاور قرار گرفت و نهایتاً پرسشنامه مورد توافق به عنوان ابزار جمعآوری دادهها استفاده شد. این پرسشنامه در مجموع شامل 38 سؤال میباشد که در ابتدا مقدمهای برای مشخص نمودن موضوع مورد پرسش آورده شد و پس از آن سؤالات تخصصی مطرح گردید. این بخش که به فرضیههای تحقیق اختصاص دارد، شامل 38 سؤال است. در طراحی این قسمت سعی شده است که سئوالات پرسشنامه تا حد ممکن قابلفهم باشند. 18 سؤال در خصوص عناصر مسئولیت اجتماعی است که شامل مسئولیت تجاری (6 سؤال)، مسئولیت اخلاقی (6 سؤال) و مسئولیت در جامعه (6 سؤال) میباشد. همچنین 8 سؤال در خصوص ترفیع که شامل تبلیغات (کیفیت ادراکی، 4 سؤال) و تبلیغات (کمیت ادراکی، 4 سؤال) میباشد. همچنین این پرسشنامه شامل 12 سؤال برای سنجش تصمیمگیری به قصد خرید میباشد که شامل 3 سؤال برای سنجش اعتماد، شامل 3 سؤال برای سنجش رضایت، شامل 3 سؤال برای سنجش وفاداری و در نهایت شامل 3 سؤال برای سنجش قصد خرید است. برای طراحی این سؤالات از طیف پنج گزینهای لیکرت استفاده گردیده است.
علت استفاده از مصاحبه نیز در این تحقیق آن است که مصاحبه باعث میشود مصاحبه شونده یا پاسخگو به خوبی نسبت به اهداف و اغراض و مقاصد پرسشها و نیز تحقق آگاه شود. بنابراین امکان درک، کشف و دریافت پاسخهای مناسب که محقق را برای دستیابی به حقیقت و واقعیت و کشف مجهول کمک نماید، فراهم میشود(حافظنیا،ص 175 1384). لذا در زمان پاسخگویی به پرسشنامههای این تحقیق، پژوهشگر از طریق مصاحبه ابهامات پاسخدهندگان را رفع نمود و از اینرو تمامی پرسشنامهها قابلیت استفاده را داشتند.
بررسی روایی و پایایی ابزار سنجش
یک آزمون خوب باید از تعدادی ویژگی مطلوب مانند عینیت، سهولت اجرا، عملی بودن، سهولت تعبیر و تفسیر، روایی و پایایی برخوردار باشد. مهمترین موارد ذکرشده در این ویژگیها، روایی و پایایی است. (مؤمنی، 1386) که در اینجا به بررسی این دو مورد پرداخته میشود. اگر پرسشنامه دارای این دو معیار باشد این بدان معنی است که میزان یا درصد اشتباه محقق در اندازهگیری ملاکها و عوامل مورد نظر، اگر صفر نباشد به حداقل ممکن میرسد. به طوری که هر چه میزان اشتباه محقق در مورد ملاکها و عوامل اندازهگیری کمتر باشد اعتبار و قابلیت آن در اندازهگیری بیشتر میباشد. اعتبار در اندازهگیری را روایی و قابلیت اعتماد را پایایی میگویند. ابزار سنجش باید از روایی و پایایی برخوردار باشد تا محقق بتواند دادههای مناسب با تحقیق را گردآوری نماید، ابزار سنجش و آزمونهای استاندارد و میزان شده معمولاً از روایی و پایایی مناسبی برخوردارند(سرمد و همکاران، ص 169، 1385).
روایی[1] پرسشنامه
مفهوم اعتبار به این سوال پاسخ میدهد که ابزار اندازهگیری تا چه حد خصیصه مورد نظر را میسنجد. اعتبار یک تحقیق، میزان دقت شاخصها و معیاهایی است که در راه سنجش پدیده موردنظر (اندازهگیری به طور غیرمستقیم) تهیه شدهاند. بدون آگاهی از اعتبار ابزار اندازهگیری نمیتوان به دقت دادههای حاصل از آن اطمینان داشت. روشهای متعددی برای تعیین اعتبار ابزار اندازهگیری وجود دارد(سرمد، ص 171، 1385). در این تحقیق از روش روایی صوری برای این پژوهش مورد استفاده قرار گرفته است. بدین صورت که از تعدادی از صاحبنظران و محققان در زمینه تحقیق، در رابطه با میزان درستی و شفافیت سؤالات پرسشنامه نظرخواهی به عمل میآید که بدین ترتیب از متخصصان صاحبنظر در این رشته از جمله استاد راهنما و استاد مشاور نظرخواهی به عمل آمد که آنها اعتبار پرسشنامه را تأیید کردند. در این پرسشنامه هدفدار بودن سؤالات، کوتاه بودن پرسشنامه و پاسخگویی آسان آن لحاظ گردید. همچنین مقدمه کوتاه در ابتدا هر پرسشنامه همراه با توضیحات شفاهی جهت روان و سادهتر کردن مفهوم سؤالات انجام شد.
پایایی[2] پرسشنامه
قابلیت اعتماد یکی از ویژگیهای فنی ابزار اندازهگیری است(سرمد، ص 166، 1385). مقصود از قابلیت اعتماد یک ابزار اندازهگیری، آن است که اگر خصیصه مورد سنجش را با همان وسیله(یا وسیله مشابه و قابل مقایسه با آن) تحت شرایط مشابه دوباره اندازه بگیریم، نتایج حاصل تا چه حد مشابه، دقیق و قابل اعتماد است؟ یک وسیله معتبر آن است که دارای ویژگی تکرارپذیری و باز پدیدآوری باشد، یعنی بتوان آنرا در موارد متعدد بکار برد و در همه موارد نتایج یکسان تولید نماید. اگر روشهای اندازهگیری فاقد اعتبار کافی و معقول باشد اجرای پژوهش تجربی، بیمعنا خواهد بود(هومن، ص 228، 1374).
[1] . Validity
[2] . Reliability